Zesdes nemen afscheid in stijl

De zesdes van Basisschool De Drie Beertjes vierden hun laatste week met een overnachting op school. Het was een memorabele avond en nacht samen. Eentje om in te kaderen en later met veel heimwee naar terug te kijken.

De avond werd ingezet met een kajaktocht op het kanaal Gent-Brugge. Daarna werden de hongerigen gespijsd met vers gebakken frietjes. Om de vertering te bevorderen, trotseerde de speelplaats voor de laatste keer hun waveboarden en skeelers. Na zoveel activiteit was het tijd voor wat rust: er werd afgesloten met een film. En daarna… tijd om te slapen. Of zou daar niet zoveel van in huis gekomen zijn?

Op donderdag 26 juni volgde het officiële afscheid. Met een uitwuifavond en receptie werden ze in de bloemetjes gezet. Het gepersonaliseerde fotoboekje, ineen geknutseld door juf Katlijn, zal gekoesterd worden.

Ondertussen zijn deze ‘zesdes’ aan het genieten van een deugddoende vakantie. Om dan volgend jaar met opgeladen batterijen en frisse moed als ‘eerstes’ de middelbare schoolcarrière te starten. 

Zesdes: het gaat jullie goed!

 

Opgemaakt op

donderdag, 7 augustus, 2014 - 15:16
 
 

Aantal keer bekeken

3825