Stripfigurenbosspel

Op zaterdag 28 april organiseerde het oudercomité van Basisschool De Drie Beertjes een groot stripfigurenbosspel. Veel en gezellig volk, fijne opdrachten en lekkere pannenkoeken vormden de ingrediënten van het succes van deze activiteit.

Het provinciaal domein Bulskampveld vormde het decor van deze gezinsactiviteit. De deelnemers gingen in groepjes op pad met een oriëntatiekaart. Ze ontmoetten onderweg stripfiguren en sprokkelden punten door het uitvoeren van talrijke doe-opdrachten: Tante Sidonia’s blote grote voetenpad, Professor Gobelijns kleurenexperiment, shotten bij Markske van FC De Kampioenen, raden welke smurfen Gargamel in zijn kooi opsloot, op speurtocht naar trawanten van Lucky Luke … Tussendoor zorgden breinbrekers verspreid over het parcours voor heel wat denkwerk.

Buitenlucht doet honger krijgen. Met een pannenkoekenfestijn en prijsuitreiking op het schooldomein in de Parkstraat te Beernem werd in schoonheid afgesloten. Het Oudercomité van Basisschool De Drie Beertjes bedankt alle deelnemers voor hun enthousiasme en de positieve reacties achteraf.

 

Opgemaakt op

zondag, 2 september, 2018 - 17:37
 
 

Aantal keer bekeken

884