Over BV’s…

Op gedichtendag (30 januari) werd gewerkt rond het thema verdriet. Dit was meteen de voorbereiding op de toneelvoorstelling ‘een rugzakje verdriet’ op 2 februari in De Kleine Beer. BV én BB (Bekende Beernemnaar) Riet Muylaert van Jackobond staat in deze voorstelling solo op de planken en speelt een meisje van zes dat zichzelf ‘dokter Rietje verdrietje’ noemt. In een decor van plastic zakken lost ze alle verdrietjes op, krokodillentranen worden stukgeprikt. De kinderen van de eerste graad vonden vooral de machine om alle verdriet van de wereld op te lossen supercool!

Na de voorstelling gingen ze zelf aan de slag en tekenden eigen machines om verdriet op te lossen. De kinderen lieten hun fantasie de vrije loop: een machine die miljoenen hartjes uitspuugt, een kietelmachine, een machine waaruit een gekke clown springt…

…en VIP’s!

In BS De Drie Beertjes is elk kind een VIP. En de VIP’s op de foto zijn op zoek naar opvolging! Start je kind binnenkort met zijn/haar schoolcarrière? Kom dan zeker langs op onze OPENDEURDAG op ZATERDAG 28 maart (14u-17u). Het geëngageerde lerarenteam en het oudercomité nodigen jullie uit om de school te ontdekken via een persoonlijke rondleiding en fotozoektocht. In de bar kunnen jullie napraten bij een drankje/hapje en/of deelnemen aan de kinderanimatie.

Kom en ontdek op 28 maart de school met een hart voor elk kind in het hart van Beernem!

 

Opgemaakt op

woensdag, 25 februari, 2015 - 14:09
 
 

Aantal keer bekeken

17476