Basisschool De Drie Beertjes viert Halloween in stijl!

De herfst is in het land: tijd voor sfeer en gezelligheid. Voor onze school is het ook de tijd van het jaar waarop griezels tot leven komen. Op zaterdag 25 oktober dosten bijna 200 aanwezigen zich op uitnodiging van het oudercomité uit voor het engste feestje van het jaar: Halloween.

De Halloweentocht liep langs de wandelpaden van de buren in het kasteelpark Bloemendale dat voor de gelegenheid toegankelijk was. Eén keer per jaar dolen er immers griezelige figuren rond. Iedereen was welkom om hen tegen het lijf te lopen en hun opdrachten tot een goed einde te brengen. De kinderen hielpen de triestige bostrol met het bedienen van zijn snoepmachine, knutselden een heksembesem, proefden spinnenplas en drakenbloed bij de tovenaar, maakten kennis met een krijsende heks en haar spin Hektor, werden de stuipen op het lijf gejaagd door de zwarte bosgeest, ...

Om terug op krachten te komen was er een heerlijke tas pompoensoep. Nadien werd gezellig nagepraat in een met Halloween knutselwerkjes ingerichte en sfeervolle refter.

Foto's kunnen bekeken worden bij het artikel op Het Nieuwsblad.

 

Opgemaakt op

woensdag, 5 november, 2014 - 13:54
 
 

Aantal keer bekeken

3383